Vad ska planen vara?

Jag är som ett frågetecken. Jag vet inte hur min plan ser ut, det finns ingen plan. På jobbet har de ingen plan. Någon ny läkare har jag inte fått så därför vet jag inte heller hur det blir med fortsatt sjukskrivning eller planering för eventuell arbetsträning. Är jag redo för arbetsträning? Jag har ju ingen ork men det går över på två veckor som en KBT-terapeut sa. Vad ska min plan vara?

Det jag vet är att jag ska fortsätta med sjukgymnastiken och försöka öka upp den till tre gånger i veckan. Sen fortsätter jag att träffa min terapeut. Men när är det dags att försöka arbeta igen? Hur mycket ska jag orka med? Hur många bakslagsdagar får jag ha?

Den här veckan är som ett långt bakslag. Både i tisdags och idag har jag fått ställa in vad jag skulle göra och bara vilat. Huvudet är snurrigt, yr och trötthetskänsla i hela kroppen. Ständigt mörbultad mer eller mindre.

Skrev till min handläggare på försäkringskassan förut. Berättade om hur jag har det just nu. Jag undrar om hon kan hjälpa mig att hitta en plan? Jag är bara som ett frågetecken!

24 apr 2014