Uppföljning hos arbetsterapeuten

Idag var jag på uppföljning hos arbetsterapeuten för att utvärdera mina besvär med domningar och vilken nytta handledsskydden gjort. Eftersom jag under någon veckas tid nästan inte använt dem alls på grund av ökad smärta i handlederna så fick jag idag ett mjukare stöd. Det mjuka stödet ska jag ha dagtid och det lite fastare stödet under natten. Men redan några timmar efter att jag tagit på mig det mjuka stödet började jag få rodnad i huden och det började klia så nu vet jag inte om jag kan fortsätta med det heller eller om det är sviter efter tejpningen i fredags. Återstår att se.

Då jag kände att jag hade ork och lust idag tog jag med mig min pappa för att köpa golv och lister till rummet som är under renovering. Vi skulle ha tittat på lite andra grejer med men jag struntade faktiskt i det idag då jag kände att min energi höll på att ta slut. Tidigare hade jag pressat mig och flängt runt till olika affärer och sen hade jag varit en trasa i flera dagar. Så det tar sig på fronten att begränsa aktivitetsnivån. Jag lyfte tyvärr ett paket golv bara för att jag är envis och det hade jag ju kunnat låta bli eftersom jag nu sitter med ont i ena handleden. Man kan ju inte lära sig allt på en gång.

I rummet har jag tänkt att bygga upp ett långt skrivbord av kökshurtsar och bänkskiva. Men att få tag på lådhurtsar som är lagom i höjd är inte så enkelt eftersom ett skrivbord måste vara lägre än en köksbänk, dessutom är jag ingen lång person och har behov av lite lägre ändå för att få en bra sitthöjd. Det rör sig inte om många centimeter men det spelar större roll än vad man kan tro. Jag har suttit på nätet och letat lite olika varianter från olika tillverkare men nu börjar det bara snurra ihop sig i huvudet. Nä, jag får inte ihop det just nu så jag får avvakta och ta det senare. Det gäller även övrig inredning i rummet och det känns tråkigt eftersom jag tidigare verkligen tyckt om inredning och planering av detta. Så hjärntröttheten gör sig påmind titt som tätt fortfarande.

25 feb 2014