Gör om - gör rätt

Höll på att inte komma iväg till sjukgymnastiken idag. Gårdagens utevistelse tog visst musten ur mig. Gick och la mig med huvudvärk trots Alvedon, vaknade med huvudvärk. Trött i kroppen. Tog mig i alla fall iväg tillslut. Väl där gick det i stort sett helt okej. Nu så här på kvällen har jag fått värk i armarna igen och känner mig allmänt svag. Men det är väl så här det är när man är rätt så otränad.

Idag var chefen för målerifirman här och kollade vad jag inte var nöjd med gällande deras arbete i mitt rum. Det jag påpekade var inga konstigheter och chefen sa att han såg klart och tydligt felen och att jag inte behövde skämmas för det. De kommer hit, kanske nästa vecka, och gör om halva rummet. Känns jobbigt om samma målare kommer igen men vi får se hur det blir. Så det var bara för dem att göra om och göra rätt! Det tråkiga är ju att det drar ut på tiden innan jag får det färdigt. Men har rummet stått oanvänt i över sex år så går det nog bra med några veckor till.

Jag hoppas att jag får ork och inspiration att fortsätta min berättelse om hur det var på min arbetsplats innan jag brakade i väggen. Just idag orkar jag inte så ni får tyvärr vänta lite till.

10 mar 2014