Frisk luft

Idag gick jag med sonen till dagis, skönt med frisk luft. Gick lite längre hem men inte många minuter. Väl hemma fick jag lust att greja lite i trädgården, dra undan några gamla granar som låg på gräsmattan och fixa lite med en rosbuske. Det var härligt att känna lust.

Igår var jag på yoga, kände mig överkörd av en lastbil på kvällen. Jag trodde inte att jag skulle kunna röra mig idag men det är inte så farligt. Jag har lite småvärk i ryggen, axlarna och armarna men inte mer än att jag fungerar som vanligt. Förra gången hade jag ont i kroppen i en vecka och då så pass att jag inte orkade något. Tyvärr är det ingen yoga nästa vecka igen, det blir ju ingen kontinuitet och det sabbar min planering. Men nu vet jag om det så då behöver jag ju inte åka dit och upptäcka att det är inställt.

En energitjuv just nu är målerifirman som gjort mitt rum. Jag är inte riktigt nöjd med arbetet och idag kom de hit med mina garderobsdörrar som de sprutmålat och har inte spacklat igen de gamla hålen för handtagen vilket jag specifikt bad om då jag ska sätta dit andra handtag. Men dörrarna fick de ta med sig igen och göra om, det var inte så svårt att säga något om det men dessvärre vågar jag inte klaga på det andra arbetet. Varför ska man vara så feg? Jag betalar ju ändå för att få det proffsigt utfört, det hade blivit bra mycket snyggare om jag gjort det själv men nu finns ju inte orken. Om jag har höga krav, ja det har jag men inte så pass att jag skulle klaga om det inte vore befogat. Jag har till och med sänkt mina krav nu efter att jag blev sjuk.

Just nu sitter jag och väntar på att min arbetsterapeut ska ringa upp mig då jag måste få några andra handledsstöd. Jag tål inte de nya jag fått, huden kliar och jag får utslag.

6 mar 2014